Polyimide hars samengestelde 15% molybdeen Disulfide

Polyimide hars samengestelde 15% molybdeen Disulfide
Productdetails

Productnaam: Polyimide hars samengestelde 15% molybdeen Disulfide

Artikelnr.: SolverPI-samengestelde 15M

SolverPI-hars 6001 kunnen ued voor vliegtuigen, luchtvaart, automobiel, kantoorapparatuur, elektrische en electriconic apparatuur, sciencific instrument, industriële machines, productieapparatuur, enzovoort. De polyimide is geschikt voor de applicatie-omgeving die temperatuur verzet tegen, verzegelde, dimensionale stabiliteit, vervorming zonder breuk kunnen, zoals de verkoop van de ring, stuwkracht wasmachine, glijdende lagers, vacuümpomp vane, klepzitting, vistuig, enzovoort.

PSolverPI-hars 6001 ure

De 100% zuivere polyimide hars kan worden schimmel dringende, spuitgiet, extrusie molding. De 100% zuivere polyimide hars heeft uitstekende voordelen in de serie van polyimide, zoals de hoogste mechanische eigenschappen, de beste elektrische en thermische isolatiewaarde, hoge tempeature slijtage-resist(high PV value) uitstekende dimensie stabiliteit.


Producten worden voornamelijk gebruikt in: het milieu hebben hoge eisen in de mechanische eigenschappen, zuiverheid, inslation, inslation van de warmte, wrijvingscoëfficiënt. Typische toepassingen omvatten vavle zits, thermische isolatie cover, plasma lassen pistool, turbine ring, timing gear Spanner, rekening houdend met de vazal, Printer papier blokkering pawl, pauze blok, sensing de locator en zo verder.


Composiet SolverPI--hars 6001 met molybdeen disulfide

De jointed SolverPI-hars 6001 het product is compressie moulding gevormd met 15% molybdeen disulfide toegevoegd in de polyimide hars die heeft uitstekende slijtage-weerstand te bieden aan eigenschap en afdichten van preperty in de hoge vacuüm omgeving.


Het product wordt voornamelijk gebruikt in super vacuüm en bajonet. Deze composiet is met succes toegepast op duizenden centrifugaalpomp die voornamelijk gebruikt in olie refinery、chemical factory、power station en andere apparatuur voor vloeistofbehandeling. Dit product wordt gebruikt als de choma van de bushings、axletree van de pump、throat rekening houdend met die metal、graphite、silicon carbide en andere composiet materiaal tot een aanzienlijke verbetering van de efficiency、reliability en de prestatie van de pomp kan vervangen.


Het kenmerk van het product kan effectief verminderen kans op geplakt wanneer de pomp draait, en lagere mond ring gap meer dan 50%.


Toepassingen en envirnments:refinery、boiler feedwater、centrifugal pump、shield pump、submerged pump、magnetic drive pump、chemical meststof plant、sulphuric zuur plant, enzovoort.

Transmissie medium: lage dichtheid olefin、The gas en vloeistof verzadiging medium、strong corrosive、high en lage temperatuur.

De problemen als volg: korte lifetime、air muddy、great vibration、bearing seizure、inefficient、poor lubricity、a klein aantal deeltjes kunnen oplossen.

Dit product kan worden toegepast op zulk soort pomp:

(1) Centrifugaal pomp: mond ring、sliding lager

(2) Ondergedompelde pomp: Intermediate bus

(3) Schild pomp: Sliding invloed, het probleem van gedwongen smering

(4) Magnetische schijf pomp: Sliding dragen en afscherming, lossen het probleem van de gedwongen smering.


Onderzoek