Huis > Nieuws & kennis > Inhoud

Invoering van Polyimide

Sep 15, 2014

Aromatische polyimide (Polyimide, hierna aangeduid als PI), is een van de beste uitgebreide eigenschappen van biologische polymeermaterialen, het heeft de kenmerken van de weerstand tegen corrosie, vermoeiingsweerstand, weerstand tegen hoge temperaturen, slijtvastheid, slagvastheid, lage dichtheid, lage ruis, lange levensduur en uitstekende prestaties bij hoge en lage temperatuur (-269 ℃ ~ 280 ℃ lang zonder vervorming); thermische ontleding temperatuur kan oplopen tot 600 ~ C. is veruit een van de thermische stabiliteit van het polymeer in de variëteiten van hoge, niet broos fractuur op-269 ℃ in vloeibaar helium. Het is wijd verbeid gebruikt in lucht-en ruimtevaart, luchtvaart, ruimte, automobiel-, micro-elektronica, nanotechnologie, vloeibare kristallen, scheiding membraan, laser, elektrische apparaten, medische apparatuur, voedselverwerking en andere velden van geavanceerde technologie, bekend als "de solver van het probleem".

Polyimide is aromatische, heterocyclische polymeer moleculaire structuur van de verbindingen met imide groep, Engelse naam Polyimide (PI), kunnen worden onderverdeeld in PI PI, benzeen oplosbare polyamide imide (PAI) en polyether imide (PEI) vier. PI is een van de beste uitgebreide eigenschappen van biologische polymeermaterialen, hoge temperatuur tot 400 ℃, langdurig gebruik temperatuurbereik van-200 ℃ ~ 300 ℃, geen voor de hand liggende smeltpunt, heeft de hoge isolatie-prestaties. Daarnaast PI zoals een soort speciale engineering materiaal, is wijd verbeid gebruikt in de luchtvaart, ruimtevaart, micro-elektronica, nanotechnologie, vloeibare kristallen, scheiding membraan, laser velden, alle landen in de studie, de ontwikkeling en het gebruik van polyimide opgenomen in de eenentwintigste eeuw de meest veelbelovende tot technische kunststoffen.

Oplosser polyimide is een soort van hoge prestaties thermoplastische engineering kunststoffen, niet alleen heeft uitstekende thermische, mechanische, diëlektricum, weerstand tegen corrosie en anti straling prestaties, maar ook exposeren thermische verwerkingsprestaties kunt genieten, kunt gebruiken hete spuitgiet, extrusie molding en injectie methode.

Oplosser polyimide kan worden van ethyleen met glasvezel, koolstofvezel, grafiet en PTFE (PTFE) composiet, een aanzienlijke verbetering van de mechanische eigenschappen van polymeermaterialen en zelf eigenschappen voor smering en slijtage weerstand.

Oplosser polyimide kunnen worden gemaakt in een film, ook kan worden gegoten als vertrouwelijke delen buizen en staven, en complexe structuur, zoals tandwielen, lagers, verzegeling ring en aansluiting. Het ideaal materiaal voor een alternatieve metaal, keramische, thermohardende hars, lage temperatuur thermoplast en moeilijkste warmte verwerking van polyimides in bepaalde situaties.

Jiande stad Oplosser Polyimide co., Ltd productie, is een soort van hoogwaardige engineering kunststoffen, heeft niet alleen uitstekende thermische, mechanische, diëlektrische, maatvastheid, corrosie weerstand en anti straling prestaties, maar ook exposeren uitstekende prestaties in verspanen, molding, extrusie, spuitgieten en spuitgieten verwerkingsmethode kan worden gebruikt. Maar ook met Glasfiber (GF), koolstofvezel (CF), polytetrafluorethyleen (PTFE), grafiet, molybdeen disulfide composiet, ter verbetering van de mechanische eigenschappen, mechanische eigenschappen van het samengestelde polymeermaterialen en zelf smering, hoge slijtvast. Is wijd verbeid gebruikt in lucht-en ruimtevaart, scheepsbouw, auto elektronica, elektrische schakeling, chemische apparatuur, precisie machines enz...