Andere kenmerken van de PI (Polyimide)

De dichtheid van de PI is 1.28-1.48g/cm3, met de imidization mate toenemen, dichtheid zal toenemen; Wanneer de met groepen van de kant in de belangrijkste keten, dichtheid zal zijn kleiner. PI heeft hogere treksterkte, buigende, compressie-sterkte, mechanische dat eigenschappen die behoren tot het middelste en bovenste niveau, de hoge elasticiteitsmodulus, vooral bij hoge elasticiteitsmodulus hoge is een opvallende kenmerk van de mechanische eigenschappen.

Kruip resistente zelfklevende PI heeft uitstekende dimensionale stabiliteit, die zeer prominent is.

De meest opvallende prestaties van PI is zijn hittebestendigheid is hoog, de temperatuur van de ontleding van glas overgang temperatuur, thermische prestaties hebben hoger, en de voortdurende hoge temperatuur. Continu bedrijfstemperatuur is 250 ℃.

PI uitstekende elektrische isolatie eigenschappen, in een breed scala van temperatuur dipool verlies is heel klein. Het heeft de uitstekendste corona weerstand, of is het gevolg van twee soorten chemische reactie op het genereren van de Corona: oxidatie actieve zuurstof atomen ontleding; oxidatie reactie van ozon, hydroxiden zeer resistent zijn. PI behoort tot de tussenliggende niet-geleidend materiaal.

PI heeft goede stabiliteit voor oliën, organische oplosmiddelen, verdund zuur, maar niet bestand tegen sterke oxidatie met geconcentreerd zwavelzuur en salpeterzuur rokend, ook niet resistent alkali type en oververhitte stoom. Oxidatieve afbraak is opgetreden in de rol van sterke oxidatiemiddelen. Alkali en waterdamp effect zal de PI imide ring openen en ruggengraat breuk optreedt, de resulterende afname van de prestaties.

Vanwege het grote aantal aromatische moleculaire keten van PI ring structuur, die absorbeert van de straling vermogen is erg sterk, dus heeft uitstekende straling weerstand, het kan staan het neutron, elektron, 7 stralen, ultraviolette straling, straling milieu, de afname van de prestaties is zeer beperkt.