Huis > Nieuws & kennis > Inhoud

Polyimide Film

Oct 13, 2015

Polyimide film is één van de eerste grondstoffen polyimide, voor motor slot isolatie en kabel verpakken materiaal. De belangrijkste producten zijn DuPont Kapton, Ube van Upilex serie en Kaneka apicale. Transparante polyimide film zonnecellen kan worden gebruikt als een zachte bodemplaat. IKAROS het zeil is vervaardigd met behulp van polyimide film en vezels zoals in de sector van de thermische macht van polyimide vezels kunnen worden gebruikt voor het filteren van hete gassen, polyimide garens kunnen worden gescheiden van de stof- en gasemissies inzonderheid chemische materiaal.
Paint: als een isolerende verf voor magneet draad, of als een hoge-temperatuur-coatings.
Geavanceerde composietmaterialen: voor de lucht-en ruimtevaart, vliegtuigen en raket delen. Het is een van de meest hoge-temperatuur structurele materialen. Bijvoorbeeld Amerikaanse supersonische vliegtuigen snelheid plan ontworpen 2.4M, vlucht oppervlaktetemperatuur van 177 ℃ is, vereist de volledige levensduur van 60000 h, wordt gemeld dat zijn bepaald als 50% van het structurele materiaal een thermoplastisch polyimide matrix hars koolstofvezel versterkt composiet materiaal, het bedrag van elk vliegtuig is ongeveer 30 t.
Vezel: elasticiteitsmodulus na de koolstofvezel zoals de middellange en hoge-temperatuur-filtermateriaal en radioactieve stoffen kogelvrij, vuurvaste weefsel. Changchun, China heeft de productie van polyimide producten.
Schuim: als hoogtemperatuur isolatiemateriaal.
Technische kunststoffen: thermohardende ook kunststof, thermoplastisch molding kan ook worden gebruikt voor spuitgieten of transfer molding. De belangrijkste smering, verzegeling, isolatie en bouwmaterialen voor het zelf. Breed polyimide materialen hebben begonnen te gebruiken de compressor rotary vane, zuigerveren en speciale pomp afdichtingen en andere mechanische delen.
Membranen: voor een verscheidenheid van gassen, zoals de scheiding van waterstof / stikstof, stikstof / zuurstof, kooldioxide / stikstof of methaan, enz., om vocht te verwijderen vanuit de lucht de koolwaterstof feed gas en alcoholen. Maar ook als een Pervaporatie membraan ultrafiltratie. Sinds de polyimide hittebestendigheid en organische oplosmiddelen eigenschappen, heeft u een speciale betekenis in de scheiding tussen organische gassen en vloeistoffen.
Elektronische componenten en halfgeleider industrie

Weerstaan: Bepaalde polyimide kan ook worden gebruikt als een fotoresist. Er zijn negatieve en positieve rubber lijm, met de resolutie van de sub micron. En pigmenten of kleurstoffen kunnen worden gebruikt met een kleurenfilter film, die sterk verwerkingen kunt vereenvoudigen.
Toepassing van micro-elektronische apparaten: gebruikt als een interlayer diëlektrische laag isolatie, als een buffer laag kan stress verminderen en verbeteren van rendement. Als de beschermende laag kan vermindering van de impact van het milieu op het apparaat, het kan ook een-deeltjes uit het beschermend effect, terugdringen of elimineren van de zachte fout (zachte fout) apparaten. De halfgeleiderindustrie als een hoge-temperatuur polyimide lijm, bij de vervaardiging van halfgeleidermaterialen en analoge systemen MEMS chip, sinds de polyimide laag met goede mechanische vervormbaarheid en treksterkte, helpt bij het verbeteren van de polyimide laag en een lijm polyimide laag en een metalen laag tussen wordt gestort. Hoge temperaturen en chemische stabiliteit van de polyimide laag en het metaal speelt een scala aan externe klimaat isolatie.
LCD-georiënteerde agent gebruikt: polyimide in TN-LCD, SHN-LCD, TFT-CD en toekomstige aspecten van de ferroelektrische liquid crystal display uitlijning agent materiaal een zeer belangrijke plaats inneemt.
-Het lichte materiaal: als passieve of actieve waveguide materiële optische schakelaar materialen, fluor-bevattende polyimide in het golflengtegebied van de mededeling van transparante polyimide als een stabiele chromofore matrix materiaal kunnen betere seks.
Vochtigheid: Het gebruik van hygroscopisch lineaire uitzetting van het principe kan worden gebruikt om een vochtigheid sensor.