Verwerking van thermoplastisch Polyimide

Als gevolg van de aromatische thermoplastische polyimide GS hoog, zo in de verwerking van deze polymeren voor hoge temperaturen.

Polyimide poeder kan worden in de gemiddelde druk (21 tot en met 41MPa) door compressie molding. Volgens de thermoplastische polyimide GS, nodig om 500 en 845 ° F tussen gieten temperatuur te smelten het poeder gebruiken. Met gematigde GS kunnen poeder en pellets spuitgieten. Vanwege de hoge smelt viscositeit, zijn spuitgieten overvloedige vakkennis nodig. Oog op het optimaliseren van de prestaties van de molding, moet volgen de leveranciers van polyimide aanbevolen door de injectie van een speciale hars molding proces.

Met behulp van traditionele film technologie, gieten kunt van polyimide vernis (als het kan worden opgelost in een geschikt oplosmiddel woorden), of de polyamic zure vernis films bereid. Als het gebruik van polyamic zuur vernis, moet film verkregen thermische imidization, om het verkrijgen van polyimide film."

Meestal smelt extrusie technologie gebruikt, de film van de aromatische thermoplastische polyimide verwerking van temperatuur is te hoog en niet aanvaardbaar kan produceren. Echter, met de siloxaan diamine of ether gemodificeerde dubbele gezicht om prestaties te verbeteren aanzienlijk verminderen de verwerking temperatuur, polyimide, conventionele smelten extrusie methode is een haalbaar.

Geniet met polyimides of polyamide zuuroplossing glas, kwarts, grafiet vezel en / of continu vezelbundel, dan het verwijderen van het oplosmiddel en verwarming van de hars zodat het smelten, van de laminaten. Net als in andere gelegenheden polyamic zuur vereist het ook een definitieve thermische imidization procedures.

Door compressie vormend en gesteriliseerde met autoclaaf technologie van geavanceerde composietmaterialen, kunststof poly welke imine prepreg opgesteld van weerstand tegen hoge temperaturen van de "natte" of "droog" heet. Ter versterking van smelten de prepreg en het gebruik van polyimide verwarming cyclus met de specifieke polyimide en verandering. Meestal voor stoom temperatuur meer dan 600 ° F, de druk boven de 14MPa. In order te krijgen van goede kwaliteit, wanneer uit thermoplastisch polyimide prepreg productie van samengestelde prepreg procescondities, moeten voldoen aan de lege leveranciers aanbevolen.

Poeder van valse thermoplastische polyimide, de methode van poedermetallurgie technologie van koud gevormde onderdelen van F op hoge temperatuur, en dan 680 tot 720 ° sinteren gemaakt kunt gebruiken.

Thermoplastische polyimide wordt ook gebruikt voor de diëlektrische coating, metaal en hogere samengestelde beschermende coatings en corrosiebestendige barrière coating en elektronische voorzieningen. Meestal, het gebruik van polyamic zuur vernis. Met behulp van conventionele coating technieken (bijvoorbeeld: spray, borstel, dompel en rollen). Na een droogrek stap, polyamic zuur coating door hitte in polyimide. Voor de vereisten van de dunne laag voor elektronische toepassingen, het gebruik van hoge snelheid draaien coatingproces. Evenzo, als u de polyamic zure vernis gebruikt, in de coating proces vereist een definitieve thermische imidization procedures.