Productformulier van thermoplastisch Polyimide

Film, poeder, vernis en vezels ondersteuning kunststoffolie is geschikt voor molding en spuitgieten, lamineren, elektrische isolatie en jas, geƫmailleerd draad, elektrische in de coating, een beschermende laag en een lijm. Er zijn geprefabriceerde algemeen profiel van polyimide volledige imidization van de machine verwerkt tot verschillende onderdelen kunt gebruiken.

Gemaakt van polyamide zure tussenproducten voor thermoplastische polyamide vernis levering, met de wond met polyimide zure paint in elektronische en beschermende coatings en lange vezel, pre molding verwerking eisen op de coating thermische imidization of liquidatie van de lange vezel hebben.

Thermoplastische polyimide kan ook worden gemaakt in koolstofvezel prepreg, voor de vervaardiging van geavanceerde composietmaterialen. Hete type polyimide producten hebben "droog" thermoplastische lint prepreg en natte prepregs. Deze producten zijn in het productieproces van de composiet materiaal, wordt gevormd door een mengsel van Polyimide door hitte in polyimide netwerk hars.