SolverPI-Coating

SolverPI-Coating
Productdetails

Productnaam:ThermoplasticHighTemperaturePolyimideCoating

ItemNo.:SolverPI-Coating1001

Hoge temperatuur Polyimide coating SolverPI-Coating 1001 is een polymeercoating met hoge temperatuurbestendig en stabiele chemische eigenschappen en uitstekende diëlektrische eigenschappen. Vanwege zijn uitstekende fysische en chemische prestaties, wordt het vaak gebruikt als een grootschalige geïntegreerde schakeling bedrading laag isolatie, metalen oppervlaktelaag, oppervlakte passivering laag, afscherming van materiaal, ion implantatie, enzovoort. Het wordt wijd gebruikt in de chemische industrie, navigatie, lucht-en ruimtevaart, luchtvaart en micro-elektronica gebied. Het heeft kenmerken van temperatuurbestendig, High-Low temperatuurbestendig, resistent tegen straling, chemische corrosieweerstand, lage vocht absorptiesnelheid, weerstand tegen hydrolyse, uitstekende isolatie prestaties en goede Oxidatiebestendigheid, brand preventie noncombustible, niet-toxisch, milieubescherming, goede adhesie, flexibiliteit, hoge hardheid, slagvastheid en exquise, schuren weerstand van verf film burnish, enzovoort.

Gebruik:Van toepassing op het metaal die moeilijk te koppelen (aluminium, koper, roestvrij staal, titanium coating op magnesiumlegering, verchroming)

Performanceindicators:

Voorwaarden

Wegwijzers

Uiterlijk

geelbruin

Solidcontent

25

Dichtheidg/cm³

1.29 g/cm3-1,60 g/cm3

Viscosity(MPA.s)

945-1500

Dilatationcoefficient23-200℃),(105/℃

3.5-5.5

FrictioncoefficientPV = 0.33MPa·m / s

0.01-0.02

Wearvolume(mm3/ cn.m)

1.0-3.0

Dielectricconstant(1KHz)

3.0-3.5

Surfaceresistance(Ω)

1015-1016

VolumeresistanceΩ·m

109-1014

Applicabletemperature

-260-400

Thermaldecomposition

≥580

Saltsprayresistance

≥1500000

Hechting

≥80

Zuur-weerstand

Resistanttohydrochloricacid, thinsulfuricacid, hydrofluoricacid, enz

Aalkaliresistance

Thecoldresistanceoflowconcentrationofalkaliliquor

Agingresistance

≥1500000

Otheritems

Resistancetoorganicsolventsandvariousoils

Theconstructiontechnology:

1. de toepassing van technologie: de kwast of roer goed na verstuiven, roller coating methoden zoals coating op metalen substraat oppervlak, de laagdikte kan worden bepaald volgens de daadwerkelijke behoeften (coating kan worden volgens de huidige situatie, met behulp van formamide oplosmiddel verdunning, verdunning nadat coating moet mengen in de bouw) na het drogen voor ongeveer 20 minuten, de coating van het basismateriaal in hete blast kachel bij 80 ℃/h , 120℃/h、160℃/h、280℃/h geprogrammeerd voor het genezen van, temperatuurregeling de opwarmsnelheid van 2 ℃ / min, laat het afkoelen tot kamertemperatuur natuurlijk na uitharding ontzegeling coating moet worden afgewerkt binnen een week.

2. basale verzoek: metalen oppervlak moet worden gepolijst, of invloed op de hechting sterkte, om te gaan met de oude metalen oppervlak schoon. Gecoate metalen oppervlak moet houden droge, schone, sterk en glad, bouw temperatuur is 10 ℃ naar 35 ℃.

3.Note: tijdens de bouw, Polyimide coating moet het vermijden van vochtige, geen stof en kan niet worden gebruikt met andere oplosmiddelen, verf, bouwplaats moet goed geventileerde. Coating die opeded moeten worden afgewerkt zo spoedig mogelijk, ongeopende coating langetermijnbewaring onder 15 ℃ geweest, vochtwerende opmerking, geventileerde. Vermijd contact met de huid voor een lange periode van tijd, wanneer met oplosmiddel geen giftige, brandbare, vluchtige organische stoffen bevat, wanneer kan worden uitgevoerd overeenkomstig de algemene methode voor verf.


UVCuringprocess

Methode 1: Spray oppervlak onder UV-licht op een afstand van 200 mm hieronder, ongeveer 30 min, verticale bestraling in beginsel is coating oppervlak is niet lijm de hand, namelijk het genezen is voltooid. Als het oppervlak van de coating groter is, moet het verplaatsen in het proces van de UV-lamp uitharden of bespuiting van het oppervlak.

Methode 2: Eerst plaatst u het oppervlak van de coating onder UV-lamp op een afstand van 300 mm voor verticale bestraling ongeveer 10 minuten, dan spuiten het oppervlak onder de UV-lamp op een afstand van 200 mm voor verticale bestraling ongeveer 10 minuten, en dan weer coating op het oppervlak van UV-licht op een afstand van 100 mm voor verticale bestraling ongeveer 10 minuten ,. In principe wanneer het oppervlak spuiten niet lijm de hand is, is het namelijk volledig genezen. Op dezelfde manier als het oppervlak van de coating groter is, moet het verplaatsen in het genezen proces voor UV-lamp of spray het oppervlak.

(Opmerking: deze methode is een referentie voor power 2 kw UV-lamp, in het eigenlijke proces kan worden aangepast volgens de grootte van de UV-lamp macht goede UV-lamp en de afstand tussen de coating oppervlak en de tijd van de bestraling.)
Onderzoek