SolverPI-hars 7002

SolverPI-hars 7002
Productdetails

Productnaam:Polyimide hars

Artikelnr.:SolverPI-hars 7002

SolverPI-hars 7002 polyimide hars is een van de geavanceerde composiet matrix hars rassen, op grote schaal gebruikt in de vervaardiging van hoogwaardige composieten, Kerimid601 polyimide hars kan vervangen. Voornamelijk gebruikt (diamond, kubieke boornitride) slijpen wiel en de wrijving materiaal binder en vuurvaste gegoten product matrix hars heeft uitstekende hittebestendigheid en mechanische eigenschappen, maar ook geschikt voor de bereiding van hoge weerstand (laag) temperatuur solide zelf mechanische onderdelen gesmeerd. Beschikbare organisch oplosmiddel (DMF etc.) werd opgeheven om voor te bereiden van een oplossing van een bepaalde inhoud van de vaste stoffen, voor de bereiding van vezels (glasvezel, carbon fiber, enz.) versterkt prepreg van hars, op het gebied van hoge temperatuur hars gebaseerd composietmaterialen op grote schaal toegepast.

Kenmerken

Hoge glazen overgang temperatuur en thermische stabiliteit;

Uitstekende mechanische en elektrische eigenschappen en mechanische eigenschappen;

Stabiliteit bij goede opslag.

Gebruik van het product

Na gelijkmatig gemengd met verschillende poeder, onder bepaalde voorwaarden molding.

Ontbinding met een organisch oplosmiddel (DMF, enz.), een oplossing van de hars gemaakt door bepaalde vaste stoffen, voor de voorbereiding van vezels (glasvezel, carbon fiber, enz.) versterkt prepregs, laminaten voor gebruik.

Voeren uit met een organisch oplosmiddel (DMF etc.) werd opgeheven om voor te bereiden van een oplossing van de hars bepaalde vaste stoffen, volgens verschillende verhoudingen van de noodzaak van de epoxyhars mengsels kunnen bereid worden door een verscheidenheid van hittebestendig leerjaar van het nieuwe systeem van epoxy hars aan verschillende samengestelde materialen en elektrische isolatiematerialen voor epoxy hars warmtebehoefte weerstand.

Superhard schurende gebruikt tijdens de dringende

1. het product gebruikt thermoforming, indrukken van temperatuur: 220 ~ 230 . Indrukken van de druk: 15 ~ 25MPa. Als u nogmaals op met de dikte van het artikel kan worden. Specifieke parameters als volgt:

Thickness(mm)

10

20

25

25

Dringende time(min)

40

50

90

100

2. de secundaire uithardende temperatuur curve: de oventemperatuur op 200voor vrijheid; geïncubeerd voor 1 uur werd verhoogd tot 200; 1 uur dan opgewarmd op 220 ge¨ uncubeerd; vervolgens opgewarmd tot 230-2404-5 uur; ge¨ uncubeerd definitieve etc. Wanneer de oventemperatuur zakt tot onder 100producten verwijderen.

Kwaliteitsindex

Buitenkant

Smeltpunt

granulariteit

vloeibaarheid

Gel tijd

Bleke geel poeder

80-100

200-1000 h

8-20mm

100-600-s

Onderzoek