SolverPI-hars 7005

SolverPI-hars 7005
Productdetails

Productnaam:Polyimide hars

Artikelnr.:SolverPI-hars 7005

SolverPI-hars 7005 polyimide hars is een geavanceerde composiet matrix hars wordt voornamelijk gebruikt als hoge-temperatuur-frictiemateriaal producten en de matrix gegoten hars zijn er uitstekende hittebestendigheid en mechanische eigenschappen, goede compatibiliteit met tal van vulstoffen, met goede flexibiliteit. Ook geschikt voor de bereiding van hoge weerstand (laag) temperatuur solide zelfsmerend, mechanische onderdelen. Met een organisch oplosmiddel (aceton) wordt ontbonden, voor de voorbereiding van vezels (glasvezel, carbon fiber, enz.) versterkt prepreg, gebruikte op het gebied van hoge temperatuur hars gebaseerd composietmaterialen. Als de parameters van een hittebestendig epoxy hars, onder verschillende omstandigheden kan de verhouding bereid worden een verscheidenheid van hittebestendig leerjaar van het nieuwe epoxy hars systeem om te voldoen aan de verschillende gebieden van epoxy hars warmtebehoefte weerstand.

SolverPI-hars 7005 is gebaseerd op bismaleimide gebaseerde polyimide hars systeem, in de chemische samenstelling bevat geen DDM en andere componenten, in overeenstemming met de eisen inzake milieubescherming.

Kenmerken

Hoge glazen overgang temperatuur en thermische stabiliteit;

Uitstekende mechanische en elektrische eigenschappen en mechanische eigenschappen;

Goede lage temperatuur stabiliteit bij opslag.

Gebruik van het product

Na gelijkmatig gemengd met verschillende poeder, onder bepaalde voorwaarden molding.

Ontbonden in aceton en andere organische oplosmiddelen, een oplossing van de hars gemaakt door bepaalde vaste stoffen, voor de bereiding van vezels (glasvezel, carbon fiber, enz.) versterkt prepregs, laminaten voor gebruik.

Vloeibare hars opgelost in een organisch oplosmiddel zoals aceton, gemaakt van bepaalde vaste stoffen, volgens verschillende verhoudingen van de noodzaak van de epoxy hars blends kan bereid worden door een verscheidenheid van hittebestendig leerjaar van het nieuwe systeem van epoxy hars, om te voldoen aan de verschillende gebieden, met name veld is epoxyhars elektrische isolatie materiaal warmtebehoefte van de weerstand.

Genezen van proces (referentie)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4-6h

Kwaliteitsindex

Buitenkant

Smeltpunt

granulariteit

vloeibaarheid

Gel tijd

Bleke geel poeder

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Onderzoek