SolverPI-hars 7051

SolverPI-hars 7051
Productdetails

Productnaam:Polyimide hars

Artikelnr.:SolverPI-hars 7051

SolverPI-hars 7051 is een geavanceerde composiet matrix hars wordt wijd gebruikt in de vervaardiging van hoogwaardige composieten, bijzonder geschikt voor hoge temperatuur en hoge temperatuur koper geplateerd laminaten en andere productie, Kerimid701A polyimide hars kan vervangen.

SolverPI-hars 7051 is gebaseerd op bismaleimide gebaseerde polyimide hars systeem, in de chemische samenstelling bevat geen DDM en andere componenten, in overeenstemming met de eisen inzake milieubescherming.

Kenmerken

lHoge glazen overgang temperatuur en thermische stabiliteit;

lUitstekende oplosmiddel weerstand;

lLage uitzettingscoëfficiënt thermische (CTE, T-as);

lHoge koperen peel kracht;

lStabiliteit bij goede opslag.

Gebruik van het product

Afhankelijk van de verdunning van de inhoud eisen van vaste stoffen, mogen aceton en andere organische oplosmiddelen worden gebruikt. CCL wordt bereid met zuivere hars op minder dan 80voorwaarde verdund met een oplosmiddel om een vaste stof gehalte van 40 tot en met 65% voor gebruik. Wanneer gebromeerde epoxyhars bereid CCL compatibiliteit met de toegevoegde hoeveelheid gebromeerde epoxyhars van pure 20% of minder, en het toevoegen van een juiste hoeveelheid anorganische vlamvertragers Al (OH) 3, op minder dan 80voorwaarde met een oplosmiddel verdund tot een vaste stof gehalte van 40-65% mogen worden gebruikt, het gebruik van versterkende vezels (glasvezel, carbon fiber, enz.) opgesteld prepreg sectie laminaat voor gebruik.

Utimately bereiken de prestatie-index

De glazen overgang temperatuur (Tg) 250

Vlam retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Bladkoper peeling sterkte (ibs / in)7

Mechanische eigenschappen, thermische stabiliteit en elektrische eigenschappen vergelijkbaar met Kerimid701A.

Kwaliteitsindex

Buitenkant

Gehalte aan vaste stof

Gel tijd (171)

Roodachtig bruin viskeuze vloeistof

40-80%

200-600s

Onderzoek